Nieuws

Nieuws

Familiehulp Genk neemt deel aan Erfgoeddag, die plaatsvindt op zondag 23 april 2017 en dit jaar ‘zorg’ als thema heeft. Op de site van Portavida, waar ons regiokantoor van Genk zich bevindt, kunnen bezoekers kennis maken met de geschiedenis van welzijn en zorg, net als met de huidige uitdagingen binnen de zorgsector.

Op zondag 19 maart 2017 vond een nieuwe editie van Dag van de Zorg plaats. Ter gelegenheid hiervan opende Familiehulp de deuren van haar vier nieuwe gebouwen in Kortrijk, Gent, Sint-Niklaas en Peer. Op alle locaties werden de bezoekers getrakteerd op een hapje en een drankje en konden ze na een rondleiding in het gebouw kennis maken met de werking van onze organisatie. De opkomst was groot en de reacties waren unaniem positief. We kijken nu alvast uit naar de editie van volgend jaar.

Dag van de Zorg onder het thema ‘Samen Zorgkrachtig’

Familiehulp heeft samen met EVA vzw en andere partners de juryprijs van het Zorgverhaal van het Jaar gewonnen. De jury bekroonde het verhaal van ons project "Cultuursensitieve zorgambassadeurs", waarin mensen met een migratieachtergrond - die een hart hebben voor zorg, maar niet over het geschikte diploma beschikken - worden opgeleid tot cultuursensitieve zorgambassadeurs. Zij kunnen nadien aan de slag in de thuiszorg in het superdiverse Brussel.

Familiehulp is er voor jou. We zijn er voor iedereen, een leven lang. Waar mensen ook wonen in Vlaanderen of Brussel, we zijn altijd bij hen in de buurt. Dat laten we ook graag zien in het straatbeeld. Enkele collega's,  cliënten en klanten poseerden trots voor onze lens. Het resultaat mag er zijn! Tot half maart vind je hun foto 20 m² groot op 18 invalswegen in Vlaanderen.

De huisstijl van Familiehulp kreeg een opfrisbeurt. Ook ons logo kreeg een nieuwe kleur en vorm. In Brussel, Gent, Genk, Kortrijk, Peer en Sint-Niklaas kan je er niet naast kijken. Daar prijkt het alvast groot op onze gevels. Onze andere gebouwen volgen snel. Ook onze medewerkers zijn fiere ambassadeurs van ons sterk merk. Zij kregen een pin om op hun werkkledij te spelden.