20 juni is het Dag van de Schoonmaak!

20 juni is het Dag van de Schoonmaak!

Dag van de Schoonmaak

Op 20 juni vieren we de Dag van de Schoonmaak, een speciale dag om onze geweldige huishoudhulpen in de bloemetjes te zetten. Dag in, dag uit maken zij het verschil in onze huishoudens, hun hulp is van onschatbare waarde.

Onze huishoudhulpen doen meer dan alleen poetsen. Zij zorgen ervoor dat we niet meer moeten kiezen tussen ons huishouden en ons gezin, dat we comfortabel kunnen wonen en dat we kunnen blijven genieten van een proper huis als we het zelf niet meer kunnen doen. Het is hoog tijd om stil te staan bij hun fantastische werk en de impact die ze hebben in het leven van anderen.

In de week van 17 juni hebben we een radiospot gepland op MNM om onze huishoudhulpen te bedanken. We hopen dat iedereen luistert en dat deze boodschap iedereen aanmoedigt om de waardering te tonen die ze verdienen.

Lieve huishoudhulpen, bedankt voor alles wat jullie doen. Jullie zijn de stille krachten die vele huishoudens draaiende houden. We waarderen jullie enorm en zijn dankbaar voor jullie harde werk.