Mevrouw Ann Wynant versterkt Familiehulp vanaf 1 juni 2024

Mevrouw Ann Wynant versterkt Familiehulp vanaf 1 juni 2024

Familiehulp

Dit jaar viert Familiehulp haar 75-jarig bestaan. Wat begon als een kleinschalig vrijwilligersinitiatief is uitgegroeid tot een organisatie die zorg en ondersteuning biedt in elke buurt in Vlaanderen en Brussel en tot één van de grootste werkgevers van het land.

We zijn als organisatie dan ook fier op wat we de voorbije 75 jaar bereikt hebben. We kijken echter ook vooruit naar de grote uitdagingen die op ons wachten en die we goed voorbereid willen aanpakken.

Om die reden versterkt Familiehulp zich op 1 juni 2024 met mevrouw Ann Wynant die de rol van algemeen directeur zal opnemen. Ann Wynant heeft heel wat jaren ervaring als algemeen directeur en HR-directeur in de zorgsector. Ann Wynant zal samen met onze Afgevaardigd Bestuurder Ann Demeulemeester, het Directiecomité en de Raad van Bestuur de organisatie aansturen en de toekomst van Familiehulp voorbereiden. Meer in het bijzonder zal Ann Wynant instaan voor de algemene operationele leiding van Familiehulp (met al haar divisies), zal zij het directiecomité voorzitten en zal ze van daaruit de verbinding met de Raad van Bestuur verzorgen. Zij zal nauw samenwerken met de Afgevaardigd Bestuurder in de afstemming van de strategie, beleid en met de Raad van Bestuur van Familiehulp.

Familiehulp gaat onder leiding van mevrouw Wynant ook verder op het pad van de innovatieve arbeidsorganisatie (IAO) en het gedeeld leiderschap.
Wij wensen Ann Wynant van harte welkom bij Familiehulp en wensen haar alle succes toe bij de uitdagingen die op haar wachten.