Familiehulp verleent woonassistentie in nieuwe woonproject in Mol

Familiehulp verleent woonassistentie in nieuwe woonproject in Mol

Woonzorgassistentie van Familiehulp

Familiehulp neemt de woonassistentie op zich van 64 gloednieuwe assistentiewoningen in Mol. “Onze woonassistenten zullen hét aanspreekpunt zijn voor de bewoners van dit nieuwe woonproject Gaudium-Mol”, vertelt Chantal Van Den Plas, regiodirecteur van Familiehulp Turnhout. “De mensen kunnen bij hen terecht voor al hun vragen over wonen, leven en zorgverlening op de site. Onze woonassistenten zijn ook dagelijks in de gebouwen aanwezig. Indien nodig kunnen we ook back-up ondersteuning geven vanuit ons kantoor in Turnhout.”

“Als thuiszorgorganisatie bieden we de bewoners ook gezinszorg, huishoudelijke hulp, oppashulp of karweidiensten aan”, gaat Chantal Van Den Plas verder. “We werken ook samen met andere zorgorganisaties rond bijvoorbeeld thuisverpleging. Daarnaast organiseren we regelmatig activiteiten voor de bewoners en hun familieleden.”

Naast de nieuwe site in Mol biedt Familiehulp ook woonassistentie aan in Residentie Klaverhof in Zedelgem, Prins Kavelhof in Brasschaat en Residentie De Anjers in Balen. Meer informatie over ons aanbod rond woonassistentie vind je op onze website.