Familiehulp opent kinderdagverblijf De Speelboom in Heist-op-den-Berg

Familiehulp opent kinderdagverblijf De Speelboom in Heist-op-den-Berg

De Speelboom in Heist-op-den-Berg

Familiehulp heeft in Heist-op-den-Berg kinderdagverblijf De Speelboom geopend. Meteen het tiende kinderdagverblijf dat onze organisatie uitbaat. De nieuwste locatie van De Speelboom bevindt zich in de Cederstraat 20 in Heist-op-den-Berg. Er is ruimte voor 43 kinderen.

De Speelboom is de overkoepelende naam van de kinderdagverblijven die Familiehulp inricht. De Speelboom biedt opvang aan kinderen van 0 tot 3 jaar. “Iedereen is welkom bij ons”, zegt Cindy Boel, stafmedewerker pedagogie bij Familiehulp. “Vanuit onze sociale functie schenken we ook bijzondere aandacht voor kinderen uit kwetsbare gezinnen of kinderen met een zorgbehoefte. We geven de kinderen alle leerkansen op hun eigen tempo. Een uitdagende omgeving en een rijke taalbeleving vormen daarbij belangrijke factoren.”

De kinderdagverblijven van Familiehulp hebben een vergunning van Kind en Gezin en voldoen aan alle veiligheidsvereisten. Ouders betalen een bijdrage die afhankelijk is van hun inkomen. Momenteel bestaan er vestigingen in respectievelijk Beringen, Borgerhout, Evere, Herentals, Houthalen-Helchteren, Oostende (twee kinderdagverblijven), Sint-Joost-ten-Node en Turnhout. Met de nieuwe locatie in Heist-op-den-Berg wordt een tiende kinderdagverblijf aan de lijst toegevoegd.

Meer informatie over onze kinderdagverblijven vind je op de website van Familiehulp. Ons nieuwe kinderdagverblijf in Heist-op-den-Berg is bereikbaar via speelboom.heistopdenberg@familiehulp.be.