Familiehulp opent De Speelboom Oudenburg

Familiehulp opent De Speelboom Oudenburg

Oogappeltjes wordt De Speelboom Oudenburg

Vandaag opent Familiehulp met De Speelboom Oudenburg haar twaalfde kinderdagverblijf. “Met De Speelboom staan we garant voor kinderopvang in een warme omgeving.”

De Speelboom Oudenburg is geen volledig nieuw kinderdagverblijf. “Familiehulp heeft het bestaande kinderdagverblijf Oogappeltjes uit Oudenburg overgenomen”, vertelt manager kinderopvang Hilde Vanderbeke. “De mensen in Oudenburg zochten een breder financieel en structureel draagvlak voor hun kinderdagverblijf. Als partner kon Familiehulp hen dit bieden. Beide partijen hebben elkaar gevonden. Oogappeltjes werd lid van de vzw Familiehulp kinderopvang De Speelboom en gaat voortaan door het leven als De Speelboom Oudenburg.”

“De Speelboom Oudenburg wordt een modern kinderdagverblijf dat plaats biedt aan 21 kinderen”, aldus Hilde Vanderbeke. “Ons gebouw bevindt zich in een groene omgeving, met voldoende parkeergelegenheid voor de ouders. We beschikken over een enthousiast en competent team van kindbegeleiders dat garant staat voor een warme opvang aan kinderen van 0 tot 3 jaar. Als kinderdagverblijf hechten we ook veel belang aan onze sociale functie. Zo hebben we bijzondere aandacht voor kinderen uit kwetsbare gezinnen of kinderen met een zorgbehoefte. We bieden hen alle leerkansen op hun eigen tempo, midden in een uitdagende omgeving met een rijke taalbeleving.”

Met De Speelboom Oudenburg beschikt Familiehulp nu over twaalf kinderdagverblijven in heel Vlaanderen en Brussel. Meer informatie vind je op onze website.