Familiehulp heeft twee nieuwe kinderdagverblijven De Speelboom

Familiehulp heeft twee nieuwe kinderdagverblijven De Speelboom

Kinderdagverblijf De Speelboom van Familiehulp

Sinds deze maand beschikt Familiehulp over twee extra kinderdagverblijven De Speelboom. Zowel in Oedelem als in Halen kunnen ouders bij De Speelboom terecht voor warme en professionele kinderopvang.

Het Vliegend Paard wordt De Speelboom Oedelem

In Oedelem gaat het kinderdagverblijf Het Vliegend Paard voortaan door het leven als De Speelboom. “Door de kleinschaligheid konden we in de toekomst niet meer dezelfde kwaliteit aan kinderopvang blijven waarborgen”, vertelt Jan Claeys van Het Vliegend Paard. “Daarom gingen we op zoek naar een financieel sterke en betrouwbare partner. Die vonden we met Familiehulp. De Speelboom beschikt over veel vestigingsplaatsen. Vanuit hun schaalgrootte kunnen zij wél onze bestaande opvangkwaliteit garanderen, in het bijzonder voor de kinderen met een zorgnood. Het doet ons alleszins veel plezier dat ons verhaal van kinderopvang in Oedelem op deze manier kan worden verder gezet.”

Van Pagadderke naar De Speelboom Halen

Ook in Halen bouwt Familiehulp verder op de fundamenten van een bestaand kinderdagverblijf. “Op 1 januari 2023 hebben we Pagadderke overgenomen”, zegt manager kinderdagverblijven Hilde Vanderbeke. “Met Pagadderke kozen we voor een vertrouwde naam in Halen op het vlak van kinderopvang. De voorbije 19 jaar stonden zij garant voor professionaliteit en engagement. We zijn blij dat we samen met hen aan een nieuw hoofdstuk kunnen schrijven.”

De Speelboom: kinderopvang van Familiehulp

De Speelboom is de overkoepelende naam van de 14 kinderdagverblijven die Familiehulp in Vlaanderen en Brussel uitbaat. “Met De Speelboom bieden we opvang aan kinderen van 0 tot 3 jaar”, aldus Hilde Vanderbeke. “Onze kinderdagverblijven hechten ook veel belang aan hun sociale functie. Zo hebben we bijzondere aandacht voor kinderen uit kwetsbare gezinnen of kinderen met een zorgbehoefte. We bieden hen alle leerkansen op hun eigen tempo, midden in een uitdagende omgeving met een rijke taalbeleving.”

Meer informatie over onze kinderdagverblijven vind je op onze website.