Kraamzorg voor het hele gezin

Kraamzorg voor het hele gezin

Van harte gefeliciteerd met jouw zwangerschap! Ben je als aanstaande mama op zoek naar hulp voor of na de geboorte van je kindje? Dan kan je een beroep doen op kraamzorg van Familiehulp.

Onze kraamverzorgenden bieden ondersteuning voor jou en je gezin. We helpen je bijvoorbeeld met de verzorging van je baby, geven tips en advies of verrichten huishoudelijke taken (boodschappen doen, koken, zorgen voor de andere kinderen). Zo krijg je samen met je gezin alle tijd en mogelijkheden om voldoende rust te nemen en te wennen aan de nieuwe gezinssituatie. 

Heb je interesse in kraamzorg van Familiehulp? Je vindt alle informatie op deze pagina.

Familiehulp biedt je ook graag een extra cadeautje aan. Neem deel aan onze wedstrijd rond kraamzorg en maak kans op een leuke prijs!

Ben je ook op zoek naar hulp bij het poetsen? Dan kan je terecht bij Familiehulp dienstencheques. Je kan nu al een aanvraag doen via www.familiehulp.be of 078 15 00 45. Zo ben je zeker van jouw huishoudhulp dienstencheques bij het einde van je zwangerschap en na de geboorte van je kindje.

Ben je op zoek naar opvang voor je kindje? Dan kan je terecht in een van onze kinderdagverblijven De Speelboom. Je vindt alle informatie op onze website.

Kraamzorg van Familiehulp