In het kort

In het kort

Dit zijn wij

Dit zijn wij

Familiehulp is dé partner voor zorg, ondersteuning en huishoudelijke hulp voor iedereen in Vlaanderen en Brussel. Jong en oud, alleenstaanden en gezinnen, mantelzorgers en mensen met een zorgbehoefte kunnen ons met een gerust hart hun vragen toevertrouwen. Wij zijn altijd in de buurt met een antwoord op hun maat. Meer dan 76.500 mensen stellen hun vertrouwen in ons.

Familiehulp is ook professioneel partner in verschillende samenwerkingsverbanden. Zorg- en andere actoren kunnen bij ons terecht voor een aanbod voor hun specifieke doelgroepen. Als maatschappelijk verantwoord werkgever zetten wij sterk in op opleiding en vorming en de combinatie van gezin en werk van onze 12.600 medewerkers.

Familiehulp is een waardengedreven organisatie, met bijzondere aandacht voor kwetsbare groepen, diversiteit en duurzaamheid.

Onze missie

Iedereen kan bij Familiehulp terecht voor thuisondersteunende diensten. In dialoog stemmen wij onze dienstverlening af op jouw behoeften en bieden we een gepast antwoord op elke vraag. Competente medewerkers staan voor vertrouwen, innovatie en kwalitatieve dienstverlening. Onze passie voor mensen drijft ons. Wij hebben bijzondere aandacht voor kwetsbare groepen en stellen alles in dienst om onze cliënt een optimale levenskwaliteit te bieden in een vertrouwde omgeving.

 

Met de steun van

ESF

logo ESF

Het Europees Sociaal Fonds (ESF) stelt middelen ter beschikking aan organisaties die zich inzetten voor meer en betere jobs voor meer mensen. Ons project ‘Regiowerking 2020’ kan rekenen op hun financiële steun. In dit project herzien wij onze regiowerking volgens de principes van de innovatieve arbeidsorganisaties.

VDAB

logo VDAB

Familiehulp is ook structureel partner van de VDAB. Samen met de VDAB en ESF leiden wij werkzoekenden op tot verzorgende en zorgkundige. Je leest hier meer over onder ‘Opleiding’.