In het kort

In het kort

Dit zijn wij

Dit zijn wij

Familiehulp is dé partner voor zorg en ondersteuning voor iedereen in Vlaanderen en Brussel. Jong en oud, alleenstaanden en gezinnen, mantelzorgers en mensen met een zorgbehoefte kunnen ons met een gerust hart hun vragen toevertrouwen. Wij zijn altijd in de buurt met een antwoord op hun maat. Meer dan 79.345 mensen stellen hun vertrouwen in ons.

Familiehulp is ook professioneel partner in verschillende samenwerkingsverbanden. Zorg- en andere actoren kunnen bij ons terecht voor een aanbod voor hun specifieke doelgroepen. Als maatschappelijk verantwoord werkgever zetten wij sterk in op opleiding en vorming en de combinatie van gezin en werk van onze 13.032 medewerkers.

Familiehulp is een waardengedreven organisatie, met bijzondere aandacht voor kwetsbare groepen, diversiteit en duurzaamheid.

Onze missie

 

Familiehulp is mijn partner voor zorg en ondersteuning. Ze zijn er voor mij en dat in elke fase van mijn leven. Dankzij Familiehulp verbetert mijn levenskwaliteit in mijn thuisomgeving.

 

 

Met de steun van

ESF

Het Europees Sociaal Fonds (ESF) stelt middelen ter beschikking aan organisaties die zich inzetten voor meer en betere jobs voor meer mensen. Ons project ‘Regiowerking 2020’ kan rekenen op hun financiële steun. In dit project herzien wij onze regiowerking volgens de principes van de innovatieve arbeidsorganisaties. Ook het project 'Iedereen digitaal' wordt door ESF ondersteund.

efs

 

Familiehulp geniet ook steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling voor het project 'In de zorg - Uit de zorgen'. Voor dit project ontving onze organisatie de award Gastvrije Gemeente.

Interreg

VDAB

Familiehulp is ook structureel partner van de VDAB. Samen met de VDAB en ESF leiden wij werkzoekenden op tot verzorgende en zorgkundige. Je leest hier meer over onder ‘Opleiding’.

logo VDAB