Speelboom Beringen

Welkom in onze GROTE kleine wereld!

Op zoek naar opvang voor je baby of peuter? Dan zit je goed in de kinderopvang van Familiehulp. Kinderdagverblijf De Speelboom is een warm nest waar kinderen én hun ouders zich thuis voelen. De Speelboom is vergund door Kind en Gezin.

Ons team

team
foto Mieke Scheelen

Mieke Scheelen

Verantwoordelijke

Praktische informatie

Contactgegevens

Havenlaan 3, 3582 Beringen
+32 (0)473 53 22 43

Openingsuren

maandag: 6:00-18:00
dinsdag: 6:00-18:00
woensdag: 6:00-18:00
donderdag: 6:00-18:00
vrijdag: 6:00-18:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Met uitzondering van de officiële feestdagen
en het jaarlijks collectief verlof.

Onze leefgroepen

De Speelboom Beringen kan dagelijks 34 kindjes opvangen, momenteel nog op 2 opvanglocaties. 

Vanaf september zullen we in twee leefgroepen werken, een babygroep een peutergroep. Wanneer een kindje doorschuift naar de volgende groep hangt af van de ervaring en het aanvoelen van de begeleiding. De mogelijkheid van doorschuiven wordt aan de ouders voorgelegd. De peuter gaat vooraf wennen in de peutergroep.

De leefgroepen zijn ingericht op maat van de kinderen. Elke leefgroep grenst aan een tuintje waar de kinderen zich kunnen uitleven.

Doorheen de website kan er via foto's en teksten kennisgemaakt worden met de werking van het kinderdagverblijf en kan er een glimp van de sfeer opgesnoven worden. 

Activiteiten

foto

Zomeropvang in Kolmen

Ben je tijdens de zomermaanden op zoek naar opvang voor je peuter of jonge kleuter? De Speelboom Beringen zet graag haar deuren open.

In onze locatie te Kolmen (achter de Tubbieschool, Kolmen 56) verwelkomen we peuters en jonge kleuters met leuke activiteiten: buiten ravotten, de natuur ontdekken, liedjes zingen, spelletjes spelen,… Een echt kinderparadijs in hartje Beringen!