NOAH Klanten

NOAH Klanten

Patty (Noah Tienen) - “Goed dat ik terug naar NOAH kan komen, want ik kan niet goed tegen de eenzaamheid.” 

Wis (NOAH Merksplas) - “Ik ben blij dat NOAH terug open is. Ik zit thuis helemaal alleen en ik vertoef liever in gezelschap. Ik heb alle mensen van NOAH heel hard gemist.” 

mol

Marleen (NOAH Merksplas) - “Ik kom graag naar NOAH om mijn zinnen te verzetten en onder de mensen te zijn. Ik heb het samenzijn erg gemist in de tijd dat NOAH gesloten was.” 

Louisa (NOAH Merksplas) - “Ik kom graag naar NOAH om thuis eventjes weg te zijn en eens een andere babbel te hebben.” 

Marc (NOAH Merksplas) - “Ik ben blij dat NOAH terug open is. Ik kom graag naar NOAH voor de gezellige sfeer, de goede babbel en het gezelschap.” 

noahbeersel

 

Rudy (NOAH Merksplas) - “Ik ben blij dat ik terug kan komen, ik ben thuis alleen, dus ik kom voor de gezellige sfeer en het gezelschap. De dagen vliegen hier voorbij.”

Marc (NOAH Merksplas) - “Ik ben blij dat we terug uit ons kot mogen komen om terug naar NOAH te gaan. Ik ben helemaal in mijn nopjes nu ik iedereen hier terug kan plagen. Ik voel me 10 jaar jonger.” 

Maria (NOAH Merksplas) - “Ik ben blij dat NOAH terug open is omdat ik alle verzorgenden terug kan zien. Het maakt me blij dat we allemaal gezond zijn. Ik kijk er elke week naar uit om naar NOAH te komen. Ik bewonder alle verzorgenden die steeds het beste van zichzelf geven.”

NOAH (Sint-Niklaas) - “Noah is voor ons een uitstap waar we elke week naar uitkijken! Steeds weer het warme onthaal, de blije vertrouwde gezichten, de gezellige babbels. De tijd die rest wordt door de verzorgenden leuk en zinvol opgevuld!”

noahbeersel

 

Gertje (NOAH Sint-Niklaas) - NOAH is voor mij creativiteit

Simone (NOAH Sint-Niklaas) - NOAH is om naar uit te kijken!

Maria (NOAH Sint-Niklaas) - NOAH is gezelligheid ten top!

Lisette (NOAH Sint-Niklaas) - NOAH is een must!

nh

Simone (NOAH Sint-Niklaas) - NOAH is voor mij de gezelligste dag van de week!

NOAH Molenbeek  - “Het is de eerste keer in mijn leven dat ik ECHTE vrienden heb.”