Opleidingscentrum Antwerpen genomineerd voor Kortom communicatieawards

Opleidingscentrum Antwerpen genomineerd voor Kortom communicatieawards

kortom communicatie award

Fier op ons opleidingscentrum in Antwerpen! Gisterenavond haalden zij in de Vooruit in Gent de shortlist van de Kortom communicatieawards voor de social profit. Samen met 7 andere Antwerpse diensten voor gezinszorg zetten zij de wervingscampagne 't Zal u leren op poten. Doel: de opleiding verzorgende en zorgkundige bekend maken bij een ruim publiek zodat er meer instroom komt. Ze kozen daarbij een ludieke invalshoek én lieten onze cursisten zelf hun boodschap brengen

De jury loofde de keuze van de diensten om samen te werken i.p.v. in concurrentie te gaan. En was aangenaam verrast over het mooie resultaat dat we met heel beperkte middelen realiseerden.

De nominatie werd niet verzilverd, maar niet getreurd. Waar samengewerkt wordt aan een hoger doel, wint iedereen. De campagne was een gezamenlijk initiatief van Familiehulp, Ferm thuiszorg, Gezinszorg Villers, Solidariteit voor het Gezin, Sowel, Thuishulp, Thuiszorg Vleminckveld en Vlotter thuiszorg.

AZ Damiaan uit Oostende won verdiend met de employerbrandingscampagne Ostenders. CM Gezondheidfonds kaapte met hun nieuwe en geslaagde magazine Leef de publieksprijs weg. Gefeliciteerd!