NOAH Wuustwezel en NOAH Essen organiseren opendeurdag

NOAH Wuustwezel en NOAH Essen organiseren opendeurdag

NOAH organiseert leuke activiteiten voor oudere mensen met een zorgbehoefte

NOAH Wuustwezel organiseert op zondag 11 juni een opendeurdag. Iedereen is tussen 13 uur en 17 uur van harte welkom voor een hapje en een drankje, een rondleiding en een presentatie over de werking van NOAH. Je vindt NOAH Wuustwezel op het Sint-Jozefsplein 27 te Wuustwezel. Een weekje later, op zondag 18 juni, opent NOAH Essen haar deuren voor het grote publiek. Iedereen kan tussen 13 uur en 17 uur terecht in de polyvalente zaal van Residentie Mastbos aan de Maststraat 2 te Essen.

NOAH is de overkoepelende naam van 32 kleinschalige dagverzorgingshuizen die Familiehulp over heel Vlaanderen en Brussel uitbaat. NOAH staat voor Nabijheid, Ontmoeting, Aandacht, Huiselijkheid. NOAH richt zich op thuiswonende ouderen. In het dagverzorgingshuis brengen deze mensen via leuke activiteiten (koken, wandelen, op uitstap gaan, kaarten, muziek beluisteren, handwerk,…) samen een gezellige dag door. Daarnaast verrichten de verzorgenden van Familiehulp kleine persoonsverzorgende taken (douche/bad, haarverzorging, nagelverzorging, massage,…). Op die manier wil NOAH een plaats zijn waar iedereen zich thuis voelt.

Dit unieke concept van kleinschalige dagverzorging sluit perfect aan bij de visie van Familiehulp over zorg op maat. Via sociaal contact wil Familiehulp ook een dam opwerpen tegen de toenemende vereenzaming bij senioren.

Meer informatie

Heb je interesse in NOAH of wil je graag meer weten over de werking van onze dagverzorgingshuizen? Surf snel naar onze website (https://www.familiehulp.be/ons-aanbod/ik-wil-zorg-voor-mijzelf-een-ander/dagverzorging-noah)