Nieuws uit onze NOAH's

Nieuws uit onze NOAH's

Ici Parix XL neemt NOAH Kortenberg over

De voorbije dagen stonden er verschillende leuke activiteiten op de agenda in onze kleinschalige dagverzorgingshuizen NOAH van Eernegem, Kortenberg en Werchter.

In NOAH Kortenberg namen 30 jonge vrijwilligers van Ici Paris XL ons dagverzorgingshuis voor één dag over. Ze trakteerden onze klanten op nagelverzorging, gelaatsverzorging en lekkere geurtjes. Maar ze maakten ook tijd voor gezelschapsspelletjes en een wandeling. Een heel fijne ervaring voor de vrijwilligers én onze klanten, die samen konden terugkijken op een heel leuke dag.

In NOAH Eernegem was het feest, want het dagverzorgingshuis mocht 10 verjaardagkaarsjes uitblazen. En dat werd gevierd met een rondrit met Den Oeden Tram doorheen Damme, en een bezoek van de burgemeester en schepen. In de late namiddag stond er ook een receptie gepland in NOAH.

Ook in NOAH Werchter werden de mooiste kleren uit de kast gehaald en de benen onder tafel gestoken voor een heerlijk diner en een dansnamiddag. Reden: NOAH Werchter bestond 11 jaar (10+1) en dat was voor alle verzorgenden, vrijwilligers, klanten en mantelzorgers voldoende om er een goede lap op te geven.