Familiehulp viert Dag van de Schoonmaak

Familiehulp viert Dag van de Schoonmaak

Huishoudhulp bij Familiehulp: meer dan poetsen alleen!

Vandaag is het Dag van de Schoonmaak, een dag waarop Familiehulp alle huishoudhulpen in de bloemetjes zet en hen bedankt voor hun dagelijkse inzet voor hun cliënten en klanten. Onze collega’s ontvingen een sms en een e-mail, waarin we hen feliciteren en ook verwijzen naar de website van ‘De Dankbaarste Job’. Dit is een initiatief dat jonge mensen wil overtuigen om voor een job als huishoudhulp te kiezen. Familiehulp steunt dit idee door mee actief het beroep van huishoudhulp te promoten.

Want huishoudhulpen doen zoveel meer dan poetsen alleen. Ze moeten een hart hebben voor mensen en voor zorg, naar hun klanten kunnen luisteren en hen soms psychosociale ondersteuning bieden. Huishoudhulpen maken via hun werk het leven van andere mensen een stuk aangenamer. Ze bieden een meerwaarde, zowel voor de klanten als voor Familiehulp.

We stuurden ook een persbericht buiten met cijfers over onze vacatures voor huishoudhulpen. Zo zijn we momenteel op zoek naar 250 nieuwe collega’s. Het verheugt ons overigens dat steeds meer jonge mensen kiezen voor een job als huishoudhulp. Wist je dat 12% van alle huishoudhulpen die we vorig jaar hebben aangeworven jonger dan 25 jaar is?  Terwijl het totale aandeel van min 25-jarigen bij onze huishoudhulpen amper 2,3% bedraagt. De aantrekkingskracht van het beroep zit bij jonge mensen dus in de lift!

Heb jij ook interesse in een job als huishoudhulp? Surf snel naar onze jobsite en ontdek ons ruime aanbod aan vacatures. Want werken als huishoudhulp bij Familiehulp: dat is meer dan poetsen alleen!