Familiehulp organiseert strijkmarathon voor het goede doel

Familiehulp organiseert strijkmarathon voor het goede doel

De strijkmarathon van Familiehulp

Net als vorig jaar organiseren onze collega’s van de vakbondsafvaardiging ACV Voeding en Diensten een strijkmarathon voor het goede doel. Op liefst 13 locaties in Vlaanderen zullen zij in het kader van de Warmste Week 24 uur lang strijken (vanaf vrijdag 13 december om 12 uur tot zaterdag 14 december om 12 uur). De opbrengst van de strijkmarathon gaat naar 'National Domestic Workers Movement' van zuster Jeanne De Vos, een organisatie die strijdt voor betere arbeids- en levensomstandigheden van huishoudpersoneel in India.

Wie graag een steentje bijdraagt, kan ons op twee manieren steunen: als strijker of door je strijkmand binnen te brengen op een van de vele locaties.

Strijkers gezocht

Wij zoeken collega’s die samen 24 uur lang willen strijken voor het goede doel. Voor elk uur zoeken wij (minimaal) een duo om te strijken. We voorzien een draaiboek voor de praktische aanpak en 2 strijkplanken en strijkijzers.

Goed om weten: tijdens De Strijkmarathon werk je vrijwillig, maar je bent wel verzekerd. En uiteraard is sfeer en teamgeest gegarandeerd!

Ga je mee de uitdaging aan? Neem dan voor 20 november contact op met de contactpersoon uit jouw regio (zie lijst hieronder) en vermeld de uren waarop je wil strijken.

Wij doen jouw strijk

Wens je te genieten van een rustig weekend en tegelijk het goede doel te steunen? Stuur ons een mail, breng je strijkmand binnen en wij doen de rest. Je vindt alle praktische informatie onderaan dit artikel. Je betaalt 10 euro voor een half uur en 5 euro per extra half uur strijken.

Wie wenst, kan ook een vrije gift doen op het rekeningnummer BE07 8939 4401 3866 - BIC GKCC BE BB met vermelding 'gift Strijkmarathon'.

Praktisch

Mensen kunnen op volgende locaties hun strijkmanden binnenbrengen op vrijdag 13 december tussen 12 uur en middernacht. Oppikken kan op zaterdag 14 december tussen 7 uur en 11 uur.