Familiehulp organiseert netwerkevent 'Samen in de zorg' in de Westhoek

Familiehulp organiseert netwerkevent 'Samen in de zorg' in de Westhoek

Samen in de zorg

Familiehulp organiseert in oktober verschillende netwerkevents 'Samen in de zorg'. Onder andere in Ieper brengen we diverse zorgpartners en zorgactoren rond de tafel om het bestaande zorgaanbod in de Westhoek te versterken.

“Met de organisatie van deze netwerkevents willen we in dialoog gaan met andere zorgpartners en zorgactoren uit de Westhoek”, vertelt Frans Verhegge, regiodirecteur bij Familiehulp Ieper. “Door kennis te maken met elkaars dienstverlening willen we het bestaande zorgaanbod in deze streek meer op elkaar afstemmen en verder versterken. We nemen tevens de kans te baat om persoonlijke contacten te leggen en elkaar nog beter te leren kennen.”

“Daarnaast brengen we ons eigen ruime aanbod aan thuiszorg onder de aandacht”, gaat Frans Verhegge verder. “We focussen op de taken die onze verzorgenden kunnen uitvoeren, de kostprijs en de opstart van gezinszorg. Via een ‘reis rond’ de wereld stellen we onze verschillende diensten voor. Zo kunnen mensen bij Familiehulp onder andere terecht voor gezinszorg, poetsdienst, oppashulp, kraamzorg, dagverzorging, karweidienst, acute zorg en avondzorg.”