Familiehulp opent NOAH in Vleteren

Familiehulp opent NOAH in Vleteren

Feest in NOAH Vleteren

Feest in Vleteren afgelopen weekend, want Familiehulp opende een nieuwe vestiging van NOAH. Meteen het 33e dagverzorgingshuis dat we in Vlaanderen en Brussel opstarten. Na de officiële opening op vrijdag en een opendeurdag op zaterdag is NOAH Vleteren vanaf vandaag echt operationeel en worden onze cliënten er dagelijks in de watten gelegd.

NOAH staat voor Nabijheid, Ontmoeting, Aandacht, Huiselijkheid en richt zich als dagverzorgingshuis op thuiswonende ouderen die al een beroep doen op een dienst voor gezinszorg of aanvullende thuiszorg. In NOAH brengen ouderen via leuke activiteiten (koken, wandelen, kaarten, muziek beluisteren, handwerk, knutselen,…) samen een gezellige dag door. Daarnaast verrichten de verzorgenden van Familiehulp kleine persoonsverzorgende taken (douche/bad, haarverzorging, nagelverzorging, massage,…). Op die manier wil NOAH een plaats zijn waar iedereen zich thuis voelt.

NOAH: een groeiend succes

Dankzij de samenwerking tussen Familiehulp en OCMW Vleteren heeft NOAH ook in Vleteren een vestiging geopend. “Het groeiende succes van NOAH bewijst de toenemende nood aan dagverzorging voor ouderen”, vertelt Frans Verhegge, directeur van Familiehulp Ieper. “Bovendien wil NOAH via sociaal contact een dam opwerpen tegen toenemende vereenzaming bij senioren. Dit unieke concept van kleinschalige dagverzorging sluit zo perfect aan bij onze visie van zorg op maat.”

NOAH: ook in jouw buurt

Ben je als oudere op zoek naar nieuwe sociale contacten? Breng je graag je dag door in aangenaam gezelschap en met leuke activiteiten? Of ben je als mantelzorger op zoek naar een beetje tijd voor jezelf? Dan is NOAH dagverzorging van Familiehulp iets voor jou. Ontdek snel op onze website waar NOAH zich in jouw buurt bevindt.