Familiehulp opent NOAH in Tienen

Familiehulp opent NOAH in Tienen

Het was gezellig druk tijdens de officiële opening van NOAH Tienen

Een gezellige drukte was het tijdens de officiële opening van NOAH Tienen. In samenwerking met het OCMW Tienen heeft Familiehulp nu ook in de suikerstad een dagverzorgingshuis geopend. Vanaf vandaag kunnen oudere mensen met een zorgbehoefte er terecht om samen een gezellige dag door te brengen.

NOAH staat voor Nabijheid, Ontmoeting, Aandacht, Huiselijkheid en richt zich als dagverzorgingshuis op thuiswonende ouderen die al een beroep doen op een dienst voor gezinszorg of aanvullende thuiszorg. In NOAH brengen ouderen via leuke activiteiten (koken, wandelen, kaarten, muziek beluisteren, handwerk, knutselen,…) samen een gezellige dag door. Daarnaast verrichten de verzorgenden van Familiehulp kleine persoonsverzorgende taken (douche/bad, haarverzorging, nagelverzorging, massage,…). Op die manier wil NOAH een plaats zijn waar iedereen zich thuis voelt.

NOAH: een groeiend succes

NOAH Tienen is al het 34e dagverzorgingshuis dat Familiehulp opent. “Het groeiende succes van NOAH bewijst de toenemende nood aan dagverzorging voor ouderen”, vertelt Bart Tirez, regiodirecteur van Familiehulp Leuven. “Bovendien wil NOAH via sociaal contact een dam opwerpen tegen toenemende vereenzaming bij senioren. Dit unieke concept van kleinschalige dagverzorging sluit zo perfect aan bij onze visie van zorg op maat.”

NOAH: ook in jouw buurt

Ben je als oudere op zoek naar nieuwe sociale contacten? Breng je graag je dag door in aangenaam gezelschap en met leuke activiteiten? Of ben je als mantelzorger op zoek naar een beetje tijd voor jezelf? Dan is NOAH dagverzorging van Familiehulp iets voor jou. Ontdek snel op onze website waar NOAH zich in jouw buurt bevindt.