Familiehulp opent nieuwe NOAH's in Oudenburg, Stabroek en Lubbeek

Familiehulp opent nieuwe NOAH's in Oudenburg, Stabroek en Lubbeek

NOAH is leuk gezelschap en boeiende activiteiten

Na 6 jaar blijven we nieuwe hoofdstukken schrijven aan het succesverhaal van onze NOAH's! Vandaag gaan de nagelnieuwe deuren van NOAH Stabroek en NOAH Lubbeek voor de eerste keer open. In NOAH Oudenburg gebeurde dit reeds eerder deze maand. Met onze drie nieuwe vestigingen staat de teller op 39 kleinschalige dagverzorgingshuizen in Vlaanderen en Brussel.

NOAH is dé ideale ontmoetingsplaats voor oudere mensen met een zorgbehoefte die op zoek zijn naar leuk gezelschap en ontspannende activiteiten. Op de agenda staan onder andere samen koken, wandelen, op uitstap gaan, kaarten, spelletjes spelen, knutselen, muziek beluisteren of handwerk. Onze verzorgenden staan ook altijd klaar met kleine persoonsverzorgende taken. Cliënten kunnen een douche nemen, hun haar en nagels laten verzorgen of zich laten masseren. Op die manier wil NOAH een plaats zijn waar iedereen zich thuis voelt. Niet voor niks staat NOAH voor Nabijheid, Ontmoeting, Aandacht en Huiselijkheid. Perfect om de eenzaamheid overdag te doorbreken of om mantelzorgers even rust te gunnen.

Interesse?

Wil je graag meer weten over NOAH? Surf dan naar deze webpagina. Een overzicht van alle kleinschalige dagverzorgingshuizen vind je terug op onze contactpagina.