Familiehulp opent De Speelboom Sint-Joost

Familiehulp opent De Speelboom Sint-Joost

De Speelboom Sint-Joost

VGC-collegelid en Brussels staatssecretaris Bianca Debaets, onze algemeen directeur Ann Demeulemeester en onze manager kinderopvang Lieve Heurckmans hebben het eerste kinderdagverblijf van Familiehulp in Brussel officieel geopend. Met de komst van De Speelboom komen er 30 kindplaatsen bij in Sint-Joost-ten-Node. We zijn erg trots op deze gezamenlijke realisatie en wensen onze medewerkers, ouders en kinderen alle succes toe!

De Speelboom Sint-Joost is het 8ste kinderdagverblijf van Familiehulp. De Speelboom heeft eveneens vestigingen in Beringen, Borgerhout, Herentals, Houthalen-Helchteren, Oostende (twee kinderdagverblijven) en Turnhout.

De Speelboom biedt opvang aan kinderen van 0 tot 3 jaar. De begeleiders schenken aandacht aan de individuele noden van elk kind en geven hen alle leerkansen op hun eigen tempo. De kinderdagverblijven van Familiehulp hebben een vergunning van Kind en Gezin en voldoen aan alle veiligheidsvereisten. De tarieven zijn afgestemd op de richtlijnen en berekeningswijzen van Kind en Gezin.

Meer informatie over onze kinderdagverblijven vind je op de website van Familiehulp. Ons nieuwe kinderdagverblijf in Sint-Joost is bereikbaar via speelboom.sintjoost@familiehulp.be.