Familiehulp opent 42e NOAH in Riemst

Familiehulp opent 42e NOAH in Riemst

NOAH Riemst

Feest in Riemst, waar Familiehulp haar 42e NOAH heeft geopend. Op woensdag 29 mei staat een opendeurdag gepland om het grote publiek kennis te laten maken met de werking van ons dagverzorgingshuis. 

NOAH is dé ideale ontmoetingsplaats voor oudere mensen met een zorgbehoefte die op zoek zijn naar leuk gezelschap en ontspannende activiteiten. Op de agenda staan onder andere samen koken, wandelen, op uitstap gaan, kaarten, spelletjes spelen, knutselen, muziek beluisteren of handwerk. Onze verzorgenden staan ook altijd klaar met kleine persoonsverzorgende taken. Cliënten kunnen een douche nemen, hun haar en nagels laten verzorgen of zich laten masseren. Op die manier wil NOAH een plaats zijn waar iedereen zich thuis voelt. Niet voor niks staat NOAH voor Nabijheid, Ontmoeting, Aandacht en Huiselijkheid. Perfect om de eenzaamheid overdag te doorbreken of om mantelzorgers even rust te gunnen.

Interesse?

Wil je graag meer weten over NOAH? Surf dan naar deze webpagina. Een overzicht van alle kleinschalige dagverzorgingshuizen vind je terug op onze contactpagina.