De voordelen van een huishoudhulp met dienstencheques

De voordelen van een huishoudhulp met dienstencheques

poetshulp met dienstencheques, voordelen

Mochten we elkaar tijd cadeau kunnen geven, we hadden al heel wat uren, dagen, maanden of zelfs jaren van uitgedeeld. Tijd om je kinderen van hot naar her te voeren, tijd om nog snel een brood te halen, tijd om dat fotoalbum te designen, tijd om aan je conditie te werken,… En zelfs tijd om die overvloed aan huishoudelijke taken aan te pakken.  

Wij hebben de oplossing: een huishoudhulp van Familiehulp dienstencheques. Zij geven jou niet alleen tijd terug, ze zorgen voor een goed humeur wanneer je thuiskomt in een proper huis. We zetten de vele voordelen van een huishoudhulp van Familiehulp dienstencheques nog even op een rijtje:

Tijd voor jezelf: Een huishoudhulp van Familiehulp dienstencheques helpt je door een aantal huishoudelijke taken uit handen te nemen. Poetsen, strijken, koken, andere huishoudelijke taken, ... Onze hulp zorgt dat je meer tijd hebt voor wat echt belangrijk is.  

Professionele betrouwbaarheid: Dankzij een professionele opleiding zijn onze huishoudhulpen dienstencheques experten in het onderhoud van jouw woning. Zij kennen de kneepjes van het vak en gaan zorgvuldig om met jouw materiaal. Bovendien kun je er op rekenen dat jouw huishoudhulp je telkens goed informeert over zijn/haar planning. Dankzij de begeleiding door een persoonlijke coach worden mogelijke problemen ook onmiddellijk aangepakt.  

Betaalbaar: Je betaalt 7,20 euro per dienstencheque met belastingvoordeel. Jouw dienstencheques koop je aan bij Sodexo. 

Overtuigd? Vraag dan snel jouw huishoudhulp dienstencheques aan via onze website.  

Nog vragen? Contacteer ons via e-mail (dienstencheques@familiehulp.be) of telefonisch op 078/15 00 45.