Bedankt aan onze huishoudhulpen!

Bedankt aan onze huishoudhulpen!

Dag van de Schoonmaak

Vandaag vieren we Dag van de Schoonmaak. Traditioneel zet Familiehulp haar huishoudhulpen zorg en dienstencheques in de bloemetjes. En dit jaar nog net ietsje meer, want dankzij hun inzet en engagement konden we tijdens het hoogtepunt van de coronacrisis noodzakelijke huishoudelijke hulp blijven verlenen.

Met een leuk geschenkje en een kaartje bedanken we vandaag onze 5.146 huishoudhulpen zorg en dienstencheques. Bovendien organiseren we voor de eerste keer onze “Top Huishoudhits”, waarbij onze huishoudhulpen zelf hun favoriete muzieklijst kunnen samenstellen. Je kunt mee swingen via onze Spotifyplaylist

“Zeker dit jaar willen we onze huishoudhulpen extra bedanken voor hun grote engagement tijdens de coronacrisis”, aldus algemeen directeur Ann Demeulemeester. “Dankzij hun inzet konden we ook op het hoogtepunt van de crisis onze klanten kwalitatief blijven ondersteunen, op een veilige en zorgzame manier. Want hygiëne, huishoudelijke ondersteuning en preventie zijn erg belangrijk om de verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Het regelmatig bezoek van onze huishoudhulpen deed de mensen ook mentaal enorm veel deugd. Zeker bij alleenstaanden en kwetsbare mensen vormen onze huishoudhulpen een steun op emotioneel en psychosociaal vlak.”

“We hebben op dat moment een groot engagement gevraagd van onze huishoudhulpen”, gaat Ann Demeulemeester verder. “Huishoudhulp is sowieso een zware job en deze omstandigheden maakten het ongetwijfeld extra lastig. Onze mensen hadden soms vragen en twijfels, maar ze hebben hun klanten niet in de steek gelaten. Voor die inzet zijn we hen enorm dankbaar.”