Klantenpagina van Familiehulp dienstencheques over Corona

Klantenpagina van Familiehulp dienstencheques over Corona

Beste klant

Familiehulp blijft actief en is er OOK NU voor jou. Ondanks de nieuwe lockdown en het minimum aantal toegestane sociale contacten, blijft Familiehulp als betrouwbare thuiszorgorganisatie actief.
Dit geldt voor al onze diensten: gezinszorg, kraamzorg, aanvullende thuiszorg, de kinderdagverblijven, Goed Wonen en dus ook voor de dienstenchequewerking.

Wij vragen je vriendelijk, maar toch zeer nadrukkelijk, om de veiligheid en gezondheid van al onze huishoudhulpen te garanderen. Dit kan enkel door het strikt opvolgen van de preventiemaatregelen:

Dit vragen we je:

  • Hou je aan de regels inzake sociale contacten. Op die manier bescherm je niet alleen jezelf, maar ook jouw naasten en je huishoudhulp. Volg steeds de richtlijnen van de overheid.
  • Verwittig Familiehulp dienstencheques onmiddellijk als jij of een van je huisgenoten besmet is met COVID-19, in quarantaine moet of wacht op de uitslag van een test. Je kan de dienstverlening eveneens annuleren via het online annulatieformulier.
  • Spreek met je huishoudhulp af welke ruimtes hij/zij kan poetsen. Hou altijd minstens 1,5 meter afstand en laat je huishoudhulp bij voorkeur alleen in de te poetsen ruimtes. Lukt dit niet, draag dan steeds een mondmasker.
  • Verlucht je woning voor en tijdens de dienstverlening. Onze huishoudhulp helpt jou hier graag bij.
  • Gelieve keukenrol en vloeibare zeep te voorzien zodat jouw huishoudhulp regelmatig de handen kan wassen en afdrogen.
  • Werk bij voorkeur met elektronische dienstencheques. Probeer het doorgeven van papieren dienstencheques te vermijden. Hoe je overstapt naar elektronische dienstencheques vind je hier.

Reis je naar het buitenland?

We rekenen op jouw burgerzin om de instructies van de overheid correct op te volgen. Moet je -verplicht of preventief- in quarantaine, neem dan onmiddellijk contact op met onze consulenten zodat wij onze dienstverlening kunnen aanpassen.  Ook van onze medewerkers verwachten we dat ze deze instructies nauwgezet opvolgen.

Wist je dat onze medewerkers naast poetsen nog heel wat andere taken kunnen opnemen, zoals strijken, kleine boodschappen en koken? Hierdoor leveren ze - nu meer dan ooit - een waardevolle bijdrage aan je huishouden.

Onze medewerkers stellen je solidariteit bijzonder op prijs. Wij willen je oprecht bedanken voor het strikt naleven van deze regels. Heb je vragen over de preventiemaatregelen? Dan helpen onze consulenten en coaches je graag verder. Je kan ons elke werkdag bereiken tussen 8u en 17u via e-mail of telefonisch op 078 15 00 45

Samen sterk tegen corona!