Klantenpagina van Familiehulp dienstencheques over Corona

Klantenpagina van Familiehulp dienstencheques over Corona

Beste klant

Familiehulp blijft actief en is er OOK NU voor jou. Ondanks de huidige coronamaatregelen en het minimum aantal toegestane sociale contacten, blijft Familiehulp als betrouwbare thuiszorgorganisatie actief.
Dit geldt voor al onze diensten: gezinszorg, kraamzorg, aanvullende thuiszorg, de kinderdagverblijven, Goed Wonen en dus ook voor de dienstenchequewerking.

Wij vragen je vriendelijk, maar toch zeer nadrukkelijk, om de veiligheid en gezondheid van al onze huishoudhulpen te garanderen. Dit kan enkel door het strikt opvolgen van de preventiemaatregelen:

Dit vragen we je:

  • Hou je aan de regels inzake sociale contacten. Op die manier bescherm je niet alleen jezelf, maar ook jouw naasten en je huishoudhulp. Volg steeds de richtlijnen van de overheid.
  • Verwittig Familiehulp dienstencheques onmiddellijk als jij of een van je huisgenoten besmet is met COVID-19, in quarantaine moet of wacht op de uitslag van een test. Je kan de dienstverlening eveneens annuleren via het online annulatieformulier.
  • Spreek met je huishoudhulp af welke ruimtes hij/zij kan poetsen. Hou altijd minstens 1,5 meter afstand en laat je huishoudhulp bij voorkeur alleen in de te poetsen ruimtes. Lukt dit niet, draag dan steeds een mondmasker.
  • Verlucht je woning voor en tijdens de dienstverlening. Onze huishoudhulp helpt jou hier graag bij.
  • Gelieve keukenrol en vloeibare zeep te voorzien zodat jouw huishoudhulp regelmatig de handen kan wassen en afdrogen.
  • Werk bij voorkeur met elektronische dienstencheques. Probeer het doorgeven van papieren dienstencheques te vermijden. Hoe je overstapt naar elektronische dienstencheques vind je hier.

Familiehulp ondersteunt jou bij de vaccinatie

De komende weken worden heel belangrijk in de strijd tegen het coronavirus. De vaccinaties, die ons hopelijk perspectief kunnen bieden op een terugkeer naar het normale leven, gingen van start.

Als vaccinatie-ambassadeur steunt Familiehulp de vaccinatiecampagne voluit. We hopen dat zoveel mogelijk mensen zich laten vaccineren, zodat we snel van deze pandemie verlost geraken. Daarom willen we onze klanten actief begeleiden en ondersteunen om zich te laten vaccineren tegen corona.

Indien je dit wenst, kan je onze medewerkers altijd om advies vragen tijdens de hele vaccinatieprocedure. We helpen we je graag bij:

  • Het bevestigen van je afspraak bij het vaccinatiecentrum (je vindt twee data op de uitnodigingsbrief).
  • Het vinden van vervoer naar het vaccinatiecentrum.
  • De begeleiding naar het vaccinatiecentrum en tijdens de vaccinatie.
  • De begeleiding bij een eventuele thuisvaccinatie

We vernemen het graag als we hier voor jou iets kunnen betekenen.

Onze medewerkers stellen je solidariteit bijzonder op prijs. Wij willen je oprecht bedanken voor het strikt naleven van de preventiemaatregelen. Heb je nog vragen over de dienstverlening? Dan helpen onze consulenten en coaches je graag verder. Je kan ons elke werkdag bereiken tussen 8u en 17u via e-mail of telefonisch op 078 15 00 45

Samen sterk tegen corona!