Klantenpagina van Familiehulp dienstencheques over Corona

Klantenpagina van Familiehulp dienstencheques over Corona

Beste klant

Onze zorg voor jou stopt nooit, en dat geldt zeker in deze coronatijden. Ook bij opflakkeringen van COVID-19 blijft Familiehulp dienstencheques hulp bieden. We schenken daarbij de hoogste prioriteit aan jouw gezondheid en die van onze medewerkers. Zij beschikken over het nodige beschermingsmateriaal, volgen de noodzakelijke preventiemaatregelen.

Wij vragen je vriendelijk, maar toch zeer nadrukkelijk, om de veiligheid en gezondheid van al onze huishoudhulpen te garanderen. Dit kan enkel door het strikt opvolgen van de preventiemaatregelen:

Dit vragen we je:

  • Volg steeds de richtlijnen van de overheid.
  • Verwittig Familiehulp dienstencheques onmiddellijk als jij of een van je huisgenoten besmet is met COVID-19, in quarantaine moet of wacht op de uitslag van een test. Je kan de dienstverlening eveneens annuleren via het online annulatieformulier.
  • Hou altijd minstens 1,5 meter afstand en laat je huishoudhulp bij voorkeur alleen in de te poetsen ruimtes.
  • Verlucht je woning voor en tijdens de dienstverlening. Onze huishoudhulp helpt jou hier graag bij.
  • Gelieve keukenrol en vloeibare zeep te voorzien zodat jouw huishoudhulp regelmatig de handen kan wassen en afdrogen.
  • Werk bij voorkeur met elektronische dienstencheques. Probeer het doorgeven van papieren dienstencheques te vermijden. Hoe je overstapt naar elektronische dienstencheques vind je hier.

Wij willen je oprecht bedanken voor het strikt naleven van de preventiemaatregelen. Heb je nog vragen over de dienstverlening? Dan helpen onze consulenten en coaches je graag verder. Je kan ons elke werkdag bereiken tussen 8u en 17u via e-mail of telefonisch op 078 15 00 45

Samen sterk tegen corona!