Klantenpagina van Familiehulp dienstencheques over Corona

Klantenpagina van Familiehulp dienstencheques over Corona

Beste klant

Familiehulp dienstencheques draait terug op volle toeren. We zijn oprecht blij dat we opnieuw bij jou kunnen langskomen! 

Onze huishoudhulpen werken op een veilige manier. Ze passen strikte preventiemaatregelen toe en dragen beschermingsmateriaal. Zo beschermen ze jou. We vragen dat je als klant ook de nodige preventiemaatregelen naleeft:

Dit vragen we je:

  • Was je handen regelmatig met water en vloeibare zeep. Droog ze af met keukenpapier. Zet dit ook klaar voor onze medewerkers.
  • Gebruik papieren zakdoekjes bij het niezen of hoesten. Geen zakdoek bij de hand? Nies of hoest in je elleboog, niet in je handen. Hoest nooit in de richting van anderen.
  • Raak je gezicht (neus, mond, ogen) zo weinig mogelijk aan met je handen.
  • Verlucht je woning voldoende voor onze medewerker aan het werk gaat.
  • Houd afstand. Blijf minstens 1,5 m afstand van anderen waar dat kan. Poetst onze medewerker een ruimte, ga dan in een andere ruimte zitten.
  • Laat liefst zo weinig mogelijk andere mensen langskomen op het moment dat onze medewerkers er zijn.
  • Moet je veel hoesten? Voel je je ziek? Bel dan steeds naar je huisarts en volg zijn advies. Vertoon je symptomen die wijzen op een besmetting, breng ons dan zeker op de hoogte.

Reis je naar het buitenland?

We rekenen op jouw burgerzin om de instructies van de overheid correct op te volgen. Moet je -verplicht of preventief- in quarantaine, neem dan onmiddellijk contact op met onze consulenten zodat wij onze dienstverlening kunnen aanpassen.  Ook van onze medewerkers verwachten we dat ze deze instructies nauwgezet opvolgen.

Sociale bubbel

Beperk je sociale contacten tot een minimum. We adviseren de richtlijnen van de overheid te allen tijde te volgen.
Bedankt!

 

Wist je dat onze medewerkers naast poetsen nog heel wat andere taken kunnen opnemen, zoals strijken, kleine boodschappen en koken? Hierdoor leveren ze - nu meer dan ooit - een waardevolle bijdrage aan je huishouden.

Onze medewerkers stellen je solidariteit bijzonder op prijs. Wij willen je oprecht bedanken voor het strikt naleven van deze regels. Heb je vragen over de preventiemaatregelen? Dan helpen onze consulenten en coaches je graag verder. Je kan ons elke werkdag bereiken tussen 8u en 17u via e-mail of telefonisch op 078 15 00 45

Samen sterk tegen corona!