Goed werken in de zorg (en elders)

Goed werken in de zorg (en elders)

FH_IAO

Goed werken in de zorg (en elders): Innovatieve Arbeidsorganisatie (IAO) binnen Familiehulp

Familiehulp nodigt jou graag uit op haar event 'Goed werken in de zorg (en elders)', waar we de recente uitdagingen in HR onder de loep nemen en samen bekijken hoe  Innovatieve Arbeidsorganisatie (IAO) hierop een antwoord kan bieden. We gaan in gesprek met enkele trendsetters in de bedrijfswereld en wisselen via dialoogtafels onze eigen ervaringen en ideeën uit.

Tijdens dit event lanceren we ook ons boek ‘Goed werken in de zorg’, waarin we op een praktijkgerichte manier ons veranderingstraject binnen Familiehulp omschrijven. We vertellen
 waarom Familiehulp koos voor IAO (Innovatieve Arbeidsorganisatie) en hoe dit gedragen werd door alle medewerkers. Het is een weergave van keuzes, processen en realisaties, allen met hetzelfde doel: het versterken en vernieuwen van onze werking.

Deze beslissing kwam voort uit verschillende uitdagingen waarmee Familiehulp werd geconfronteerd, zoals het probleem van personeelstekort, snelle veranderingen en innovaties, inclusie en diversiteit.

De keuze voor IAO was noodzakelijk, maar bleek tevens heilzaam. Het is onze overtuiging dat IAO ook andere organisaties op weg kan zetten om huidige en toekomstige uitdagingen rond HR en medewerkersbeleid het hoofd te bieden. Daarom schreven we ‘Goed werken in de zorg’. We hopen dat onze ervaringen anderen zullen prikkelen en inspireren om er binnen hun eigen organisatie mee aan de slag te gaan.

Kom luisteren en doe mee...

Ons event en de bijhorende boekvoorstelling vindt plaats op dinsdag 22 november in het Vlaams Parlement. U bent er van harte welkom vanaf 12.30u. We vragen wel om op voorhand in te schrijven via deze link

Hopelijk tot dan!