Duurzaam wonen

Duurzaam wonen

Isolatiewerken

Goed Wonen voert verschillende isolatiewerken uit (isoleren van een hellend dak, een zoldervloer, kelderplafonds en muren) en plaatst isolerend glas of buitenschrijnwerk. We adviseren en begeleiden mensen ook bij het aanvragen van hun premies. Goed Wonen treedt op als projectpromotor bij Sociale Energie Efficiëntie Projecten (SEEP). We begeleiden het project van begin tot eind: we maken afspraken met de huurder en de eigenaar, vragen de premies aan en stellen een aannemer aan.
Isolatiewerken

Energiesnoeiers

Energiesnoeiers
Goed Wonen is een erkend energiesnoeiersbedrijf. In opdracht van de Vlaamse overheid voeren we gratis energiescans uit bij kwetsbare gezinnen. Bij een energiescan komt een medewerker aan huis. Hij zorgt voor een doorlichting van het energieverbruik, geeft tips om zuiniger met energie om te gaan en zoekt mee naar de beste energieleverancier. Daarnaast voorziet hij een pakket energiebesparende maatregelen, zoals spaarlampen, een spaardouchekop, een timer op de elektrische boiler, buisisolatie, radiatorfolie,.. Dankzij deze kleine aanpassingen bespaar je een flink deel op je energiefactuur! Meer informatie vind je op www.energiesnoeiers.be/energiescan of bij het OCMW, mutualiteit of het energiehuis van je gemeente.

Andere duurzame maatregelen

Samen met haar partners werkt Goed Wonen aan een uitgebreid aanbod aan duurzame maatregelen, zoals het uitvoeren van waterscans, consumptie- en sorteerscans en het verbeteren van luchtkwaliteit in woningen.

Ventilatie