"De tijd dat ik moest kiezen tussen mijn huishouden en mijn gezin is gelukkig voorbij."

"De tijd dat ik moest kiezen tussen mijn huishouden en mijn gezin is gelukkig voorbij."

De was doen of tijd met je gezin? Wat kies jij? In het drukke hedendaagse leven is tijd een kostbaar goed geworden, vooral voor ouders met een jong gezin. Voor Tineke en haar partner is dit niet anders. Met drie energieke kinderen en beide ouders die een veeleisende job hebben, kan het balanceren van werk en gezin een uitdaging zijn. Gelukkig hebben ze een onmisbare steunpilaar gevonden in hun huishoudhulp, Greta van Familiehulp dienstencheques.

Klant Tineke is al meer dan 10 jaar een tevreden klant bij Familiehulp dienstencheques. "Onze huishoudhulp Greta groeide echt mee met ons gezin.  Zij heeft de geboorte van onze 3 kindjes meegemaakt en brengt altijd rust en orde in een mooi en fris gepoetst huis." "Greta poetst daarenboven altijd heel grondig, ze is écht goed in wat ze doet."

"Onze huishoudhulp is een vaste waarde in ons gezin. Dankzij haar kunnen we genieten van meer tijd met onze kinderen en blijft ons huishouden draaien."

Voor Tineke en haar partner is huishoudhulp van onschatbare waarde. Met een druk gezin en hectische werkschema's is het jongleren met huishoudelijke taken zoals wassen en strijken, een constante uitdaging. Maar dankzij Greta hoeven ze zich hier geen zorgen over te maken. "Zij is onze grote steun en hulp in ons gezin" voegt Tineke toe.

"Vertrouwen is essentieel en dat vonden we in onze huishoudhulp Greta."

Wat deze band nog sterker maakt, is de langdurige relatie die ze hebben opgebouwd. "Greta komt al 10 jaar bij ons, dat schept een band," legt Tineke uit. "Vertrouwen is hierbij essentieel."  Ze benadrukt dat ze dat vertrouwen volledig hebben gevonden in Greta.

"Goede samenwerking met Familiehulp dienstencheques" 

Tineke is tevreden over de samenwerking met Familiehulp dienstencheques. "De huishoudhulpen worden er goed begeleid en niet aan hun lot overgelaten." merkt Tineke op. Hoewel ze vooral rechtstreeks met Greta communiceren, zijn ze blij met de ondersteuning die wordt geboden door Familiehulp dienstencheques. "We hebben een goed contact met de coach van Greta." zegt Tineke. "Ze fungeert als een aanspreekpunt, zowel voor Greta als voor ons. Het is een zeer fijne samenwerking."

Wil jij ook meer tijd voor jezelf of je gezin?
Ontdek de voordelen van Familiehulp dienstencheques: 

  • Meer tijd voor de dingen die er echt toe doen: hobby's, gezin, werk en ontspanning. 
  • Gemak: minder stress en zorgen. Er wordt door een professionele partner voorzien in het onderhoud van jouw woning. 
  • Kwaliteit: goed opgeleide huishoudhulpen die persoonlijke begeleiding en training genieten. 
  • Betrouwbare dienstverlening. 
  • Betalen met dienstencheques = fiscaal voordelig
Gezin met huishoudhulp dienstencheques