Alle informatie over Corona voor onze klanten

Alle informatie over Corona voor onze klanten

Beste klant,

Onze zorg voor jou stopt nooit, en dat geldt zeker in deze coronatijden. Ook bij opflakkeringen van COVID-19 blijft Familiehulp zorg en ondersteuning bieden. We schenken daarbij de hoogste prioriteit aan jouw gezondheid en die van onze medewerkers. Zij beschikken over het nodige beschermingsmateriaal, volgen de noodzakelijke preventiemaatregelen.

We vragen ook graag jouw medewerking. Wat we precies verwachten, vind je in deze bijlage.

Wat als corona toch toeslaat?

Indien je toch in aanraking komt met het coronavirus laat Familiehulp jou niet in de steek. Je kan dan altijd een beroep doen op onze COVID-zorg. Neem zo snel mogelijk contact op en wij doen het nodige! Samen zullen we dan corona overwinnen!

We blijven er ook nu voor jou

Ook tijdens de komende maanden is Familiehulp er voor jou! Benieuwd wat we allemaal voor jou kunnen betekenen? Surf naar www.familiehulp.be en ontdek ons ruime aanbod. Kunnen wij in deze moeilijke tijden iets extra voor jou betekenen? Neem dan gerust contact op met ons regiokantoor in jouw buurt en wij doen het nodige. Onze medewerkers antwoorden graag op al jouw vragen. Kan een geplande hulpbeurt niet doorgaan? Verwittig ons tijdig (voor 15u op de voorafgaande dag).

We kijken uit naar een fijne samenwerking!

 

Met vriendelijke groeten

Ann Demeulemeester

algemeen directeur