Alle informatie over Corona voor onze klanten

Alle informatie over Corona voor onze klanten

Beste klant,

De coronacrisis had een grote impact op ons allen. Tijdens deze moeilijke periode bleef Familiehulp zorg en ondersteuning aanbieden. Het vertrouwen dat wij daarbij van jullie kregen, deed oprecht deugd. Ook nu, in ‘het nieuwe normaal’, kan je op ons rekenen. Want onze zorg voor jou stopt nooit. 

Dat versoepelde maatregelen zijn een welkome verademing voor ons allemaal. Helaas brengt dit ook risico’s met zich mee voor ieder van ons, en zeker voor kwetsbare mensen. Daarom blijft preventie in de thuiszorg erg belangrijk.

Onze medewerkers bieden jou warme zorg in veilige omstandigheden. Ze zijn goed geïnformeerd, dragen beschermingsmateriaal en passen de overheidsregels toe. We vragen ook graag jouw medewerking. Wat we precies verwachten, vind je in deze bijlage

Reis je naar het buitenland? Volg dan zeker de instructies van de overheid correct op. Neem meteen contact op als je verplicht of preventief in quarantaine moet. 

Wat als corona toch toeslaat?

Indien je toch in aanraking komt met het coronavirus laat Familiehulp jou niet in de steek. Je kan dan altijd een beroep doen op onze cohortzorg. Neem zo snel mogelijk contact op en wij doen het nodige! Samen zullen we dan corona overwinnen!

Onze zorg voor jou stopt nooit. 

Ook tijdens de komende maanden is Familiehulp er voor jou! Benieuwd wat we allemaal voor jou kunnen betekenen? Surf naar www.familiehulp.be en ontdek ons ruime aanbod. Kunnen wij in deze moeilijke tijden iets extra voor jou betekenen? Neem dan gerust contact op met ons regiokantoor in jouw buurt en wij doen het nodige. Onze medewerkers antwoorden graag op al jouw vragen. Kan een geplande hulpbeurt niet doorgaan? Verwittig ons tijdig (voor 15u op de voorafgaande dag).

We kijken uit naar een fijne samenwerking!

 

Met vriendelijke groeten

Ann Demeulemeester

algemeen directeur