Alle informatie over Corona voor onze klanten

Alle informatie over Corona voor onze klanten

Beste klant,

Onze zorg voor jou stopt nooit, en dat geldt zeker in deze coronatijden. Ook bij opflakkeringen van COVID-19 blijft Familiehulp zorg en ondersteuning bieden. We schenken daarbij de hoogste prioriteit aan jouw gezondheid en die van onze medewerkers. Zij beschikken over het nodige beschermingsmateriaal, volgen de noodzakelijke preventiemaatregelen en dragen een mondmasker tijdens de zorgverlening.

We vragen ook graag jouw medewerking. Wat we precies verwachten, vind je in deze bijlage

Reis je naar het buitenland? Volg dan zeker de instructies van de overheid correct op. Neem meteen contact op als je verplicht of preventief in quarantaine moet. 

Wat als corona toch toeslaat?

Indien je toch in aanraking komt met het coronavirus laat Familiehulp jou niet in de steek. Je kan dan altijd een beroep doen op onze quarantainezorg of cohortzorg. Neem zo snel mogelijk contact op en wij doen het nodige! Samen zullen we dan corona overwinnen!

Familiehulp ondersteunt jou bij de vaccinatie

Als vaccinatie-ambassadeur steunt Familiehulp de vaccinatiecampagne voluit. We hopen dat zoveel mogelijk mensen zich laten vaccineren, zodat we snel van deze pandemie verlost geraken. Daarom willen we onze klanten actief begeleiden en ondersteunen om zich te laten vaccineren tegen corona.

Indien je dit wenst, kan je onze medewerkers altijd om advies vragen tijdens de hele vaccinatieprocedure. Zo helpen we je graag bij:

  • Het bevestigen van je afspraak bij het vaccinatiecentrum (je vindt twee data op de uitnodigingsbrief).
  • Het vinden van vervoer naar het vaccinatiecentrum.
  • De begeleiding naar het vaccinatiecentrum en tijdens de vaccinatie.
  • De begeleiding bij een eventuele thuisvaccinatie.

We vernemen het graag als we hier voor jou iets kunnen betekenen. Spreek in dat geval zeker onze medewerker aan of contacteer je zorgpartner.

We blijven er ook nu voor jou

Ook tijdens de komende maanden is Familiehulp er voor jou! Benieuwd wat we allemaal voor jou kunnen betekenen? Surf naar www.familiehulp.be en ontdek ons ruime aanbod. Kunnen wij in deze moeilijke tijden iets extra voor jou betekenen? Neem dan gerust contact op met ons regiokantoor in jouw buurt en wij doen het nodige. Onze medewerkers antwoorden graag op al jouw vragen. Kan een geplande hulpbeurt niet doorgaan? Verwittig ons tijdig (voor 15u op de voorafgaande dag).

We kijken uit naar een fijne samenwerking!

 

Met vriendelijke groeten

Ann Demeulemeester

algemeen directeur