Home

Home

Ik wil werken bij Familiehulp

Op zoek naar werk in je regio? Word onze nieuwe collega! Wij zijn steeds op zoek naar medewerkers in verschillende functies. Ook stagiairs en jobstudenten kunnen bij ons terecht. Of misschien wil jij je als vrijwilliger engageren?

Ik wil een opleiding tot verzorgende en zorgkundige volgen

Wil je in de zorg werken, maar heb je niet het juiste diploma? Dan kan je terecht in onze opleidingscentra. Samen met VDAB organiseren wij de opleiding verzorgende en zorgkundige.

Ik wil samenwerken met Familiehulp

Zoek je een professionele partner voor zorg, ondersteuning of huishoudelijke hulp? Wij hebben een integraal aanbod voor je onderneming of organisatie. Op maat van je doelpubliek.

Dit is Familiehulp

Sinds 2021 experimenteert Familiehulp samen met I-mens en Zorgband Leie & Schelde met digitale zorggesprekken via beeld. Het principe is eenvoudig: naast fysieke bezoeken van een verzorgende aan huis krijgen klanten extra opvolging via een vereenvoudigde tablet. Vlaams minister van Zorg Hilde Crevits (CD&V) bezocht dinsdag 9 april Nicole in Middelkerke.

“Dit artikel verscheen op 28/12/2023 in Trends Magazine – auteur: Ilse De Witte”

“Vandaag worden de verschillende actoren in de zorg wat tegen elkaar uitgespeeld”, vindt Ann Demeulemeester. De afgevaardigd bestuurder van Familiehulp pleit voor een systeem met meer geïntegreerde zorg om de budgetten beter te benutten. “Voor een ruime benadering van zorg moet je samenwerken met alle andere spelers.”