Home

Home

Ik wil werken bij Familiehulp

Op zoek naar werk in je regio? Word onze nieuwe collega! Wij zijn steeds op zoek naar medewerkers in verschillende functies. Ook stagiairs en jobstudenten kunnen bij ons terecht. Of misschien wil jij je als vrijwilliger engageren?

Ik wil een opleiding tot verzorgende en zorgkundige volgen

Wil je in de zorg werken, maar heb je niet het juiste diploma? Dan kan je terecht in onze opleidingscentra. Samen met VDAB organiseren wij de opleiding verzorgende en zorgkundige.

Ik wil samenwerken met Familiehulp

Zoek je een professionele partner voor zorg, ondersteuning of huishoudelijke hulp? Wij hebben een integraal aanbod voor je onderneming of organisatie. Op maat van je doelpubliek.

Dit is Familiehulp

Familiehulp Goed Wonen heeft afgelopen vrijdag haar nieuwe Atelier in Bree (Limburg) op feestelijke wijze geopend. Zo’n 70 medewerkers, doorverwijzers en partners zakten af naar de Kluitshofweg in Bree voor een zeer gesmaakte netwerkreceptie met barbecue. “Al vijftien jaar lang is Familiehulp Goed Wonen een betrouwbare partner die inzet op kwaliteitsvol wonen voor mensen in kwetsbare situaties”, zo stelt Erwin Hermans, manager van Familiehulp Goed Wonen.

Op zondag 23 juni 2024 was het de Dag van de Mantelzorger. Dit was de ideale gelegenheid om de stille helden samen te brengen en hen te bedanken voor hun zorgzaamheid en inzet, die van onschatbare waarde is. We verwelkomden die dag zowel mantelzorgers en hun familieleden als buurtbewoners en kijklustigen. Onze NOAH-verzorgenden en zorgpartners gaven informatie over onze dagelijkse werking en leidden de bezoekers rond in de NOAH. Wij hopen dat mantelzorgers elkaar konden vinden, hun verhalen konden delen en zich gesterkt voelden.