Familiehulp en Jane - zorgsystemen voor morgen

Familiehulp en Jane - zorgsystemen voor morgen

De zorgoplossing van Jane met 6 bewegingssensoren, 3 alarmknoppen en de handige Jane-app maakt het voor mensen met een zorgbehoefte mogelijk om langer zelfstandig thuis te wonen. Deze zorgtechnologie biedt maximale veiligheid en 24/7 inzicht en slimme alarmen, waardoor je volledig gerust bent.

Wat is Jane?

Jane is een alarmsysteem dat de klassieke alarmknop combineert met discrete bewegings- en temperatuursensoren en artificiële intelligentie. Via de Jane-app kunnen familieleden, mantelzorgers of andere zorgverleners vanop afstand een oogje in het zeil houden op mensen met een zorgbehoefte of met een verminderde mobiliteit. Dankzij deze slimme technologie detecteert en waarschuwt Jane contactpersonen op liefst drie verschillenden manieren:

Alarmknop: Via een alarmknop kan de bewoner onmiddellijk alarm slaan. De contactpersonen (familie, mantelzorger of andere zorgverleners) worden op de hoogte gebracht via een push notificatie in de Jane-app, via telefoon of via een tekstbericht.

Zorgregels: Als contactpersoon kan je een waarschuwing ontvangen wanneer bepaalde voorwaarden al dan niet zijn voldaan. De regels hiervoor stel je zelf in. Bijvoorbeeld: Jane verstuurt een waarschuwing als er om 10.00 uur 's morgens nog geen beweging is geregistreerd in de keuken of de woonkamer. 

Slimme alarmen: Jane leert en herkent de typische bewegingspatronen van de bewoner. Bij afwijkende situaties wordt een waarschuwing verstuurd. Bijvoorbeeld: tijdens de nacht wordt er meer beweging dan normaal waargenomen in de slaapkamer of de badkamer.

---------

Gebruik kortingscode FAMILIEHULP bij je bestelling en koop Jane met 50 euro korting en 6 maanden gratis premium abonnement (ter waarde van 89,7 euro).

Familiehulp en Jane levensstijlmonitoring

Hoe werkt Jane?

Géén camera, 100% privacy

Jane bestaat uit zes sensoren die in verschillende ruimtes in de woning worden geplaatst. Deze sensoren hebben geen camera, waardoor ze geen beelden kunnen maken of geluid opnemen. Ze kunnen alleen beweging en temperatuur registreren in bepaalde ruimtes en op bepaalde tijdstippen. Telkens wanneer er iets beweegt in de zone van een sensor, wordt er als het ware een streepje gezet in het systeem.

Even checken of je oma al is opgestaan (of gaan slapen)? Eens kijken of je vader vandaag al in de keuken is geweest? Neem je smartphone of tablet, open de Jane-app en je bent meteen gerust.

Steeds een zorgkring op maat

Stel je eigen gewenste zorgkring samen, bestaande uit familieleden of andere contactpersonen. Samen met de bewoners kan je bepalen welke contactpersoon als eerste wordt verwittigd bij het indrukken van de alarmknop.

Verschillende alarmen en meldingen

Via de handige Jane-app kan je als familielid, mantelzorger of contactpersoon ook vanop afstand opvolgen hoe het met je partner, ouder, grootouder of familieleden gaat. Zo krijgt de zorgkring inzicht in activiteiten zoals slaapgedrag en toiletgebruik.

De software gaat alle gegevens ook interpreteren en in gedragspatronen gieten. Na een leerperiode van 24 dagen zal Jane afwijkingen op het normale bewegingspatroon via de app melden. De sensoren zorgen er dus voor dat er slimme alarmen uitgestuurd worden wanneer de persoon dit zelf niet meer kan doen.

Merkt Jane dat iemand langer dan normaal in de badkamer is of er geen beweging is in het huis? Dan krijgt iedereen van de zorgkring via de app een melding met meer informatie. Zo kan je als contactpersoon snel actie ondernemen.

Elk lid van de zorgkring kan ook apart instellen bij welke situaties hij/zij een melding wil ontvangen. Bijvoorbeeld als opa na middernacht nog rondloopt of oma na 9 uur nog in haar bed ligt.

Je vindt de volledige gebruiksaanwijzing met alle functies en mogelijkheden van Jane in deze brochure.

Jane aankopen

Kortingscode via Familiehulp

Familiehulp is geen verdeler van Jane en verwijst door naar Jane zelf voor de aankoop en nazorg van deze zorgtechnologie. De algemene voorwaarden en het privacy-beleid van Jane zijn te vinden op de website www.meetjane.be

Geef bij de bestelling van Jane de kortingscode FAMILIEHULP in en bespaar tijdelijk 50 euro op de aankoopprijs. Zo haal je Jane al in huis voor 349 euro, inclusief 6 maanden gratis premium service (ter waarde van 89,70 euro).

Je kan bij je bestelling vrijblijvend aangeven dat Jane Familiehulp op de hoogte mag brengen van je aankoop door aan te vinken "Ik laat Familiehulp weten dat ik dit toestel gebruik". Deze informatie zal enkel gebruikt worden in het kader van rapportage.

Je kan bij je bestelling vrijblijvend aangeven dat Familiehulp je mag contacteren voor projecten rond leefstijlmonitoring, door aan te vinken “Familiehulp mag mij contacteren in verband met mijn aankoop”.

Hoe Jane installeren

Je kan tijdens de bestelling aangeven of je Jane zelf zal installeren of een beroep wil doen op een installateur.

Je kan Jane heel gemakkelijk installeren via de app of de handleiding in de doos, zonder dat er bekabeling aan te pas komt. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding via een ethernet kabel. Enkel wifi is onvoldoende.

Heb je een vraag?

Zijn er nog onduidelijkheden? Of heb je een vraag? Je kan Jane contacteren via het contactformulier op de website, telefonisch op 0800 29 559 (van maandag tot vrijdag tussen 8.00u en 18.00u) of via email op info@jane.be (voor algemene en commerciële vragen) of support@jane.be voor ondersteuning van bestaande klanten.

Meer informatie over Jane, getuigenissen van gebruikers en andere gegevens vind je op deze website.

 

---------

Gebruik kortingscode FAMILIEHULP bij je bestelling en koop Jane met 50 euro korting en 6 maanden gratis premium abonnement (ter waarde van 89,7 euro).

Ontdek de vele voordelen van Jane

Gerelateerd nieuws

Sinds deze week biedt Familiehulp avondzorg aan in Knokke-Heist. Een team van 6 verzorgenden staat voortaan ook tussen 16 uur en 20 uur klaar om mensen zorg en ondersteuning te bieden. “We willen accuraat inspelen op de vragen en behoeften van onze klanten.”

Sinds het einde van de lockdowns zien verzorgenden in de thuiszorg de nood aan psychosociale ondersteuning verder toenemen. Voor veel klanten is een luisterend oor van hun verzorgende minstens zo belangrijk als persoonsverzorging of huishoudelijke hulp. Onder meer dankzij haar referentiewerking kan Familiehulp hier adequaat op inspelen.

Nood aan een goed gesprek