Home

Home

Bekijk onze klantenpagina van Familiehulp dienstencheques over corona

Ik wil werken bij Familiehulp

Op zoek naar werk in je regio? Word onze nieuwe collega! Wij zijn steeds op zoek naar medewerkers in verschillende functies. Ook stagiairs en jobstudenten kunnen bij ons terecht. Of misschien wil jij je als vrijwilliger engageren?

Ik wil een opleiding tot verzorgende en zorgkundige volgen

Wil je in de zorg werken, maar heb je niet het juiste diploma? Dan kan je terecht in onze opleidingscentra. Samen met VDAB organiseren wij de opleiding verzorgende en zorgkundige.

Ik wil samenwerken met Familiehulp

Zoek je een professionele partner voor zorg, ondersteuning of huishoudelijke hulp? Wij hebben een integraal aanbod voor je onderneming of organisatie. Op maat van je doelpubliek.

Dit is Familiehulp

Sinds maart geeft de thuiszorg onafgebroken het beste van zichzelf. Helaas lukt het ons niet om dit maatschappelijk in beeld te krijgen. Noch de media, noch de politiek hebben onze inspanningen gewaardeerd. De gevolgen zijn er dan ook naar…

Zo besliste de federale regering om ziekenhuismedewerkers een extra bonus van 1.000 euro te geven. Een bonus die volledig terecht en uiteraard volledig gegund is, maar het is een heel pijnlijke vaststelling dat zulke extra steunmaatregelen of financiële waardering alweer aan de thuiszorg voorbij gaat.

Door de coronacrisis zaten veel leerlingen en leerkrachten de voorbije maanden noodgedwongen thuis. Daar volgden zij afstandsonderwijs of deden aan preteaching. Dat gold ook voor de meer dan 50 lesgevers van onze vijf opleidingscentra. Zij organiseerden de lessen voor onze opleiding verzorgende – zorgkundige van thuis uit. Vandaag, op de dag van de leerkracht, zetten we hen daarvoor graag in de bloemetjes.