Home

Home

Ik wil werken bij Familiehulp

Op zoek naar werk in je regio? Word onze nieuwe collega! Wij zijn steeds op zoek naar medewerkers in verschillende functies. Ook stagiairs en jobstudenten kunnen bij ons terecht. Of misschien wil jij je als vrijwilliger engageren?

Ik wil een opleiding tot verzorgende en zorgkundige volgen

Wil je in de zorg werken, maar heb je niet het juiste diploma? Dan kan je terecht in onze opleidingscentra. Samen met VDAB organiseren wij de opleiding verzorgende en zorgkundige.

Ik wil samenwerken met Familiehulp

Zoek je een professionele partner voor zorg, ondersteuning of huishoudelijke hulp? Wij hebben een integraal aanbod voor je onderneming of organisatie. Op maat van je doelpubliek.

Dit is Familiehulp

Het expertisecentrum kraamzorg Volle Maan heeft een cultuursensitieve zwangerschapskoffer uitgebracht. “Met deze tool willen we kwetsbare groepen op een laagdrempelige manier informeren over het bestaande zorgaanbod voor zwangere vrouwen.”

Familiehulp is er voor iedereen, en dus ook voor onze senioren. Tijdens deze Ouderenweek zetten we hen extra in de kijker. Dankzij onze doelgerichte zorg bieden we oudere klanten een passende ondersteuning op maat van hun concrete behoeften.