Home

Home

Bekijk onze klantenpagina van Familiehulp over corona

Ik wil werken bij Familiehulp

Op zoek naar werk in je regio? Word onze nieuwe collega! Wij zijn steeds op zoek naar medewerkers in verschillende functies. Ook stagiairs en jobstudenten kunnen bij ons terecht. Of misschien wil jij je als vrijwilliger engageren?

Ik wil een opleiding tot verzorgende en zorgkundige volgen

Wil je in de zorg werken, maar heb je niet het juiste diploma? Dan kan je terecht in onze opleidingscentra. Samen met VDAB organiseren wij de opleiding verzorgende en zorgkundige.

Ik wil samenwerken met Familiehulp

Zoek je een professionele partner voor zorg, ondersteuning of huishoudelijke hulp? Wij hebben een integraal aanbod voor je onderneming of organisatie. Op maat van je doelpubliek.

Dit is Familiehulp

Alle medewerkers in de thuiszorg – en dus ook de medewerkers van Familiehulp – zullen samen met het andere zorgpersoneel gebruik kunnen maken van de versnelde vaccinatieplanning die de overheid vandaag heeft aangekondigd. Concreet zou de vaccinatie van zorgverleners in de eerstelijn al begin februari kunnen starten. Nadien volgen 65-plussers en risicopatiënten (vanaf maart), essentiële en sociale beroepen (vanaf april) en de rest van de bevolking (vanaf juni).

Onze algemeen directeur Ann Demeulemeester wenst alle klanten en medewerkers van Familiehulp een heel mooie Kerst, vol licht, warmte en vriendschap. Laat het nieuwe jaar ons vooral hoop brengen, hoop op beterschap. En kracht en energie om het vol te houden, om te zorgen voor elkaar en om zo gezond en wel 2021 door te komen.

Je kan de volledige videoboodschap bekijken via deze link.