Home

Banner Fh Ook Nu

Familiehulp,

dé partner voor zorg en ondersteuning

Home

Belangrijk bericht van Familiehulp dienstencheques over Corona

Ik wil werken bij Familiehulp

Op zoek naar werk in je regio? Word onze nieuwe collega! Wij zijn steeds op zoek naar medewerkers in verschillende functies. Ook stagiairs en jobstudenten kunnen bij ons terecht. Of misschien wil jij je als vrijwilliger engageren?

Ik wil een opleiding tot verzorgende en zorgkundige volgen

Wil je in de zorg werken, maar heb je niet het juiste diploma? Dan kan je terecht in onze opleidingscentra. Samen met VDAB organiseren wij de opleiding verzorgende en zorgkundige.

Ik wil samenwerken met Familiehulp

Zoek je een professionele partner voor zorg, ondersteuning of huishoudelijke hulp? Wij hebben een integraal aanbod voor je onderneming of organisatie. Op maat van je doelpubliek.

Dit is Familiehulp

De gezinszorg verdient beter, stelt onze algemeen directeur Ann Demeulemeester. Directe aanleiding is een ongelukkige uitspraak over de gezinszorg door een thuisverpleegkundige in de Panoreportage van 2 april 2020. Maar het gaat over meer.

Vlaams minister van Werk Hilde Crevits heeft een reeks maatregelen genomen om de sector van de dienstencheques tijdens de coronacrisis te ondersteunen. Familiehulp dienstencheques, een van de grotere dienstencheques-ondernemingen in Vlaanderen en Brussel, toont zich erg dankbaar voor deze extra zuurstof.

Steunmaatregelen van de overheid