Home

Oppas koffiedrinken

Familiehulp,

dé partner voor zorg, ondersteuning en huishoudelijke hulp

Home

Ik wil werken bij Familiehulp

Op zoek naar werk in je regio? Word onze nieuwe collega! Wij zijn steeds op zoek naar medewerkers in verschillende functies. Ook stagiairs en jobstudenten kunnen bij ons terecht. Of misschien wil jij je als vrijwilliger engageren?

Ik wil een opleiding tot verzorgende en zorgkundige volgen

Wil je in de zorg werken, maar heb je niet het juiste diploma? Dan kan je terecht in onze opleidingscentra. Samen met VDAB organiseren wij de opleiding verzorgende en zorgkundige.

Ik wil samenwerken met Familiehulp

Zoek je een professionele partner voor zorg, ondersteuning of huishoudelijke hulp? Wij hebben een integraal aanbod voor je onderneming of organisatie. Op maat van je doelpubliek.

Dit is Familiehulp

Familiehulp in 2018? Dat waren meer dan 10 miljoen uren kwaliteitsvolle zorg en ondersteuning bij net geen 78.000 mensen. Het zijn cijfers waar onze 12.934 medewerkers terecht trots op zijn.

Overal is Familiehulp thuis. Overal is Familiehulp welkom. Bij ons draait het om mensen die andere mensen helpen. Het gaat over goesting en gedrevenheid, over inzet en passie. Je merkt het ongetwijfeld als je door de vele verhalen in ons JAARVERSLAG fietst.

 

Familiehulp viert de officiële opening van NOAH Oudenburg: een kleinschalig dagverzorgingshuis waar oudere personen met een zorgbehoefte een gezellige dag kunnen doorbrengen. NOAH Oudenburg ging begin dit jaar van start, dankzij de gewaardeerde samenwerking tussen Familiehulp en OCMW Oudenburg, maar was de eerste maanden gevestigd in de Karpelhofstraat. Recent kwam de verhuis naar de nieuwbouw van het woonzorgcentrum Riethove in de Ettelgemsestraat. Dit nieuwe gebouw wordt op 5 juli 2019 officieel ingehuldigd.