Home

Home

Bekijk onze klantenpagina van Familiehulp dienstencheques over corona

Ik wil werken bij Familiehulp

Op zoek naar werk in je regio? Word onze nieuwe collega! Wij zijn steeds op zoek naar medewerkers in verschillende functies. Ook stagiairs en jobstudenten kunnen bij ons terecht. Of misschien wil jij je als vrijwilliger engageren?

Ik wil een opleiding tot verzorgende en zorgkundige volgen

Wil je in de zorg werken, maar heb je niet het juiste diploma? Dan kan je terecht in onze opleidingscentra. Samen met VDAB organiseren wij de opleiding verzorgende en zorgkundige.

Ik wil samenwerken met Familiehulp

Zoek je een professionele partner voor zorg, ondersteuning of huishoudelijke hulp? Wij hebben een integraal aanbod voor je onderneming of organisatie. Op maat van je doelpubliek.

Dit is Familiehulp

Onze algemeen directeur Ann Demeulemeester schreef een opiniestuk op de website van de krant De Tijd, waarin zij pleit voor voldoende regelgeving rond de digitalisering in de thuiszorg. Hieronder kan je de integrale tekst nalezen.

Van alle vormen van zorg is thuiszorg de minst dure en de meest flexibele. Digitale hulpmiddelen kunnen die troeven nog versterken, maar dat vergt een aangepaste regelgeving.

Vandaag is het Dag van de Mantelzorg en Familiehulp viert mee. Want mantelzorgers zijn voor ons volwaardige partners in de zorg. “Zorg dragen, dat doen we samen.”