Home

Banner Fh Ook Nu

Familiehulp,

dé partner voor zorg en ondersteuning

Home

Belangrijk bericht van Familiehulp dienstencheques over de volledige heropstart vanaf 2/06

Ik wil werken bij Familiehulp

Op zoek naar werk in je regio? Word onze nieuwe collega! Wij zijn steeds op zoek naar medewerkers in verschillende functies. Ook stagiairs en jobstudenten kunnen bij ons terecht. Of misschien wil jij je als vrijwilliger engageren?

Ik wil een opleiding tot verzorgende en zorgkundige volgen

Wil je in de zorg werken, maar heb je niet het juiste diploma? Dan kan je terecht in onze opleidingscentra. Samen met VDAB organiseren wij de opleiding verzorgende en zorgkundige.

Ik wil samenwerken met Familiehulp

Zoek je een professionele partner voor zorg, ondersteuning of huishoudelijke hulp? Wij hebben een integraal aanbod voor je onderneming of organisatie. Op maat van je doelpubliek.

Dit is Familiehulp

Bijna alle NOAH's openen tijdens de eerste week van juni opnieuw hun deuren. Tijdens deze heropstart zal in de meeste NOAH’s het aantal klanten beperkt worden tot maximum 6.

NOAH Beersel mocht maandag al de spits afbijten, terwijl onze andere kleinschalige dagverzorgingshuizen tussen 2 en 8 juni heropenen. Na de sluitingsperiode door het coronavirus zijn klanten weer welkom om samen een gezellige dag door te brengen. NOAH Lommel start pas midden juni op, wegens de verhuis naar een nieuwe locatie.

Op Hemelvaartdag viert de christelijke werknemersbeweging Rerum Novarum. De wortels van deze feestdag gaan meer dan 100 jaar terug, toen sociale vernieuwing nodig was om tot een meer gelijke, rechtvaardige en zorgzame samenleving te komen. Anno 2020 is Rerum Novarum voor algemeen directeur Ann Demeulemeester een perfecte dag om op te roepen dat het finale doel nog niet bereikt is. Teveel mensen ontberen zorg en ondersteuning.