Home

Oppas koffiedrinken

Familiehulp,

dé partner voor zorg, ondersteuning en huishoudelijke hulp

Home

Ik wil werken bij Familiehulp

Op zoek naar werk in je regio? Word onze nieuwe collega! Wij zijn steeds op zoek naar medewerkers in verschillende functies. Ook stagiairs en jobstudenten kunnen bij ons terecht. Of misschien wil jij je als vrijwilliger engageren?

Ik wil een opleiding tot verzorgende en zorgkundige volgen

Wil je in de zorg werken, maar heb je niet het juiste diploma? Dan kan je terecht in onze opleidingscentra. Samen met VDAB organiseren wij de opleiding verzorgende en zorgkundige.

Ik wil samenwerken met Familiehulp

Zoek je een professionele partner voor zorg, ondersteuning of huishoudelijke hulp? Wij hebben een integraal aanbod voor je onderneming of organisatie. Op maat van je doelpubliek.

Dit is Familiehulp

Net als vorig jaar organiseren onze collega’s van de vakbondsafvaardiging ACV Voeding en Diensten een strijkmarathon voor het goede doel. Op liefst 13 locaties in Vlaanderen zullen zij in het kader van de Warmste Week 24 uur lang strijken (vanaf vrijdag 13 december om 12 uur tot zaterdag 14 december om 12 uur). De opbrengst van de strijkmarathon gaat naar 'National Domestic Workers Movement' van zuster Jeanne De Vos, een organisatie die strijdt voor betere arbeids- en levensomstandigheden van huishoudpersoneel in India.

Tijdens de maand oktober organiseert Familiehulp verschillende ‘Dialoogtafels’, waarop het bewoners van de opvangcentra voor asielzoekers in Sint-Truiden, Houthalen-Helchteren en Heusden-Zolder met eigen medewerkers en klanten laat kennismaken. Deze ontmoetingen kaderen in het project ‘In de zorg – Uit de zorgen’, dat vluchtelingen wil begeleiden naar een job in de zorgsector. De eerste dialoogtafel vindt plaats op donderdag 10 oktober in het opvangcentrum (Fedasil) van Sint-Truiden.