Home

Home

Ik wil werken bij Familiehulp

Op zoek naar werk in je regio? Word onze nieuwe collega! Wij zijn steeds op zoek naar medewerkers in verschillende functies. Ook stagiairs en jobstudenten kunnen bij ons terecht. Of misschien wil jij je als vrijwilliger engageren?

Ik wil een opleiding tot verzorgende en zorgkundige volgen

Wil je in de zorg werken, maar heb je niet het juiste diploma? Dan kan je terecht in onze opleidingscentra. Samen met VDAB organiseren wij de opleiding verzorgende en zorgkundige.

Ik wil samenwerken met Familiehulp

Zoek je een professionele partner voor zorg, ondersteuning of huishoudelijke hulp? Wij hebben een integraal aanbod voor je onderneming of organisatie. Op maat van je doelpubliek.

Dit is Familiehulp

Samen met twee andere zorgorganisaties nam Familiehulp deel aan het onderzoeksproject ‘What’s your story’ van Stimulans en Hogeschool UC Leuven-Limburg. Dat richtte zich op de zorgrelatie tussen zorgmedewerkers en hun klanten, en de impact daarvan op de zorgverlening. Het leidde tot een serie mooie beelden en pakkende verhalen, die in het M-museum in Leuven werden gepresenteerd.

Het uitgangspunt

Familiehulp ontvangt op de 'Dag van de Zorg' (zondag 19 maart 2023) federaal staatssecretaris voor asiel en migratie Nicole de Moor in haar opleidingscentrum te Gent. “Zowel het kabinet van de staatssecretaris als Familiehulp hebben mogelijkheden en zijn bereid om elkaar te inspireren rond het opleiden en begeleiden van asielzoekers en vluchtelingen naar de arbeidsmarkt", aldus algemeen directeur Ann Demeulemeester.