Home

Home

Ik wil werken bij Familiehulp

Op zoek naar werk in je regio? Word onze nieuwe collega! Wij zijn steeds op zoek naar medewerkers in verschillende functies. Ook stagiairs en jobstudenten kunnen bij ons terecht. Of misschien wil jij je als vrijwilliger engageren?

Ik wil een opleiding tot verzorgende en zorgkundige volgen

Wil je in de zorg werken, maar heb je niet het juiste diploma? Dan kan je terecht in onze opleidingscentra. Samen met VDAB organiseren wij de opleiding verzorgende en zorgkundige.

Ik wil samenwerken met Familiehulp

Zoek je een professionele partner voor zorg, ondersteuning of huishoudelijke hulp? Wij hebben een integraal aanbod voor je onderneming of organisatie. Op maat van je doelpubliek.

Dit is Familiehulp

Familiehulp is verbaasd over de beslissing van de Vlaamse Regering om de komende jaren te besparen op het groeipad van de gezinszorg. "Deze beslissing kwam er zonder overleg en druist bovendien in tegen de realiteit."

Familiehulp steunt de vraag van Federgon en Zorggezind om de prijs van dienstencheques te verhogen. “Als maatschappelijk verantwoorde werkgever is het voor ons belangrijk dat we onze vele huishoudhulpen dienstencheques een professionele omkadering en begeleiding kunnen blijven bieden.”