Home

Oppas koffiedrinken

Familiehulp,

dé partner voor zorg, ondersteuning en huishoudelijke hulp

Home

Ik wil werken bij Familiehulp

Op zoek naar werk in je regio? Word onze nieuwe collega! Wij zijn steeds op zoek naar medewerkers in verschillende functies. Ook stagiairs en jobstudenten kunnen bij ons terecht. Of misschien wil jij je als vrijwilliger engageren?

Ik wil een opleiding tot verzorgende en zorgkundige volgen

Wil je in de zorg werken, maar heb je niet het juiste diploma? Dan kan je terecht in onze opleidingscentra. Samen met VDAB organiseren wij de opleiding verzorgende en zorgkundige.

Ik wil samenwerken met Familiehulp

Zoek je een professionele partner voor zorg, ondersteuning of huishoudelijke hulp? Wij hebben een integraal aanbod voor je onderneming of organisatie. Op maat van je doelpubliek.

Dit is Familiehulp

Samen met vele andere partners werkt Familiehulp mee aan het Protego-project. Dat wil via slimme technologie een beschermende thuisomgeving creëren voor ouderen en mensen met een zorgbehoefte. Concreet werkt Protego via sensoren en de registratie van een aantal medische gegevens.

Protego: data en monitoring

Familiehulp en Dominiek Savio slaan – met steun van de Koning Boudewijnstichting - de handen in elkaar met de opstart van het project NAHdine, dat West-Vlamingen met een niet aangeboren hersenletsel (NAH) wil ondersteunen. Het officiële startschot werd vorige week donderdag gegeven, tijdens een gemeenschappelijke vormings- en inspiratienamiddag voor de medewerkers en een persmoment. “Concreet willen we mensen met een